Your full service event partner.

LINDA. Festival / Amsterdam

Publiekscatering met beleving.

Bevrijdingspop / Haarlem

Zeg je totale eventproductie… dan zeg je LOC7000.

Koningsdag 538 / Breda

Innovatie, kwaliteit en kracht.

Down The Rabbit Hole / Beuningen

Vacatures LOC7000

Altijd al willen werken in de horeca tijdens grote festivals, shows en events? En ben je onder andere benieuwd naar de geweldige dynamiek en logistieke uitdagingen achter de schermen? Team LOC7000 is op zoek naar (nieuw) talent voor diverse uitdagende en uitvoerende functies op gebied van horecaproductie & coördinatie.

 

Barhoofd

Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de bar. Je geeft leiding aan de barmedewerkers en zorgt ervoor dat de juiste procedures worden gehanteerd. Je motiveert en instrueert de barmedewerkers en maakt, samen met je team, een feestje van de werkdag. Naast het enthousiasmeren van je team zorg je voor kwaliteit, service en het efficiënt draaien van jouw bar. Meld je aan als Barhoofd »

Field Coördinatie

Overzicht hebben en houden van wat er in het veld gebeurd, inspelen op pieken en daarop tijdig anticiperen door de barbezetting goed op orde te hebben. Tevens ben je de oren en ogen van het team en werk je nauw samen met de barhoofden en drankproducers. Meld je aan als Field Coördinator »

Drank en Food Producer

Als drank,- en/of foodproducer ben je in de uitvoerende fase van het evenement verantwoordelijk voor de logistieke handeling met betrekking tot drank ,- en/of foodcatering. Vanuit LOC7000 ben je op locatie de contactpersoon voor diverse cateraars dan wel leveranciers, heb je een controlerende en rapporterende functie en draagt zorg voor kwaliteitsbewaking op gebied van drank en food. Je bent aanwezig in opbouw, afbouw en tijdens showdagen van het project. Meld je aan als Drank en Food Producer »

Runner/Site Crew

Je bent, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor de opbouw, inrichting en afbouw van de drank,- en foodlocaties op de verschillende festivals door het land. Tijdens de showdagen ben je natuurlijk op het festivalterrein aanwezig en draag je zorg en geef je ondersteuning aan met name de barren. Je bent aanwezig in opbouw, afbouw en tijdens showdagen van het project. Meld je aan als Runner/Site Crew »

Voorraadbeheerder

Als voorraadbeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheren, vastleggen en administreren van de drankvoorraden op het evenemententerrein. Je hebt sterke interesse in en kennis van logistieke processen en geautomatiseerde systemen. Tevens ben je flexibel, analytisch, communicatief en sociaal vaardig Je bent aanwezig in opbouw, afbouw en tijdens showdagen van het project. Meld je aan als Voorraadbeheerder »

Biertechnici

Altijd al techniek, bier en evenementen willen combineren? Als biertechneut ben je de verbindende factor tussen brouwerijen, technische leveranciers en drankpartners. Samen in de driehoek ben je het aanspreekpunt namens LOC7000 en/of organisatie en stuurt ten alle tijden aan op kwaliteit en continuïteit van de tap,- en biertechnieken tijdens het evenement. Je bent aanwezig in opbouw, afbouw en tijdens showdagen van het project. Meld je aan als Biertechnicus »

Werken bij LOC7000 betekent:

 • Een marktconforme uurvergoeding
 • Reiskosten worden vergoed
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatieven
 • Flexibel werken
 • Een gezellige (werk) sfeer
 • Leuk en hecht team
 • Kennis en kwaliteit

Over jou:

 • Je hebt een bovengemiddelde interesse in evenementen
 • Je hebt affiniteit met horeca (drank, food), techniek en/of logistieke processen. (indien je dit nog niet hebt, we leren het je graag!)
 • Je bent leergierig
 • Je bent flexibel inzetbaar, je vindt het niet erg om op verschillende tijden te werken (kan dus ook in de nacht zijn)
 • Je houdt van gezelligheid en bent een teamplayer
 • Je hebt aansturende talenten
 • Je bent proactief en steekt graag de handen uit de mouwen

Enthousiast? Klik dan op de bovenstaande links behorende bij de rol die je past en stuur ons jouw motivatie en gegevens.

Je kan ook een e-mail sturen naar info@LOC7000.com. Vermeld dan wel waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Vragen? We helpen u graag.