Your full service event partner.

LINDA. Festival / Amsterdam

Als een professioneel evenementenbureau staat LOC7000 al meer dan 30 jaar bekend om zijn full service package en heeft zich gespecialiseerd in de facilitaire aspecten en onderdelen van grootschalige publieksevenementen. Dit doen we met een team van ervaren, enthousiaste mensen waarbij het organiseren van events onderdeel uitmaakt van het DNA. Dit gedreven team is wat LOC7000 uniek maakt.

We zijn de onafhankelijke partner die zich onderscheidt door zich als 100% projectorganisatie te kunnen opstellen van supplier tot partner. Vanuit eigen creativiteit, specialisme, kennis, kracht en bevlogenheid, denken we geheel onafhankelijk én in nauwe samenwerking met de opdrachtgever mee. We leveren werk op maat.

Van supplier tot partner

LOC7000 is dan ook geen partner aan de zijlijn. We voelen ons onderdeel van het vraagstuk en mede verantwoordelijk voor het succes van een evenement. Zo benaderen we iedere samenwerking. We denken graag mee in de conceptfase; hoe komt het idee zo goed mogelijk tot zijn recht? Bij planning en budgettering; want het bestaansrecht van een evenement hangt nauw samen met een gezond financieel plan. En we zoeken samen met de opdrachtgever naar de beste oplossingen voor ieder evenement op gebied van publiekscatering, eventproductie en onze producten.

Die oplossingen kunnen per evenement sterk verschillen, want ieder evenement is immers uniek. Maar juist dat is de uitdaging waar LOC7000 zich graag voor inzet: hoe maken we een evenement met al zijn unieke eigenschappen tot een ultieme beleving voor alle betrokkenen?

Samen Werken

LOC7000 is medeverantwoordelijk voor ruim 50 evenementen per jaar. De basisbehoeften van evenementen zijn door de jaren heen sterk veranderd. We zijn hierin meegegroeid, maar hebben we ook altijd een actieve voortrekkersrol ingenomen. Dat is een bewuste keuze. Door samen met óf zelf nieuwe toepassingen en methodes te ontwikkelen op het gebied van publiekscatering en eventproductie, kunnen we nog beter inspelen op de behoeften van het publiek, de organisatie en ketenpartners. Dat maakt LOC7000 een interessant en leuk bedrijf om samen mee te werken!

 

LOC7000 in een notendop

  • Gemotiveerde aanpakkers
  • Flexibel en veerkrachtig
  • Innovatief met een hoofdletter i
  • Duurzaam en verantwoord
  • Efficiënt & Effectief
  • Kwaliteit boven alles

Team LOC7000

Persoon 1
Person 2
Persoon 3
Persoon 4
Persoon 5
Persoon 6
Persoon 7
Persoon 8
Persoon 9
Persoon 10

"LOC is een lifestyle!"

WILLEM VAN LOON, PROJECTMANAGER

Benieuwd naar de mogelijkheden?